АКТУАЛНИ НОВИНИ 2018-2019 УЧЕБНА ГОДИНА


  1. Успешен дебют на ученици от Езикова гимнаия в турнир за дебати
  2. ТРИ УЧЕНИЧКИ НА ЕЗИКОВА ГИМНАЗИЯ „Д-Р ПЕТЪР БЕРОН” КЮСТЕНДИЛ СА СТИПЕНДИАНТИ НА АМЕРИКАНСКАТА ФОНДАЦИЯ ЗА БЪЛГАРИЯ
  3. Първо място за отбора на Езикова гимназия по лека атлетика
  4. Откриване на новата учебна година


Успешен дебют на ученици от Езикова гимнаия в турнир за дебати

Алекс Лазов и Джулия Захариева от 9 а клас заеха 3 място в категория Novice Duo / Дуо интерпретация в турнира за дебати Bulgarian English Speech and Debate Tournaments, оргазнизиран от BEST FOUNDATION, който се състоя в гр. Враца през месец ноември. Двамата ученици автоматично се класират за националния кръг в София като финалисти. Ръководител на отбора е Азлин Армстронг, помощник учител по английски език по програма на Фондация „Фулбрайт”.
Откриване

Назад


ТРИ УЧЕНИЧКИ НА ЕЗИКОВА ГИМНАЗИЯ „Д-Р ПЕТЪР БЕРОН” КЮСТЕНДИЛ СА СТИПЕНДИАНТИ НА АМЕРИКАНСКАТА ФОНДАЦИЯ ЗА БЪЛГАРИЯ

Ученичките Илиана Симеонова и Мария Кирилова от ХІІ в клас и Виктория Стоилова от ХІ в клас на Езикова гимназия „Д-р Петър Берон” спечелиха стипендии в област „Чужди езици, хуманитарни науки и изкуства за 2017/2018 година” по програмата на Американската фондация за България „Стипендии в средното образование”. Училищната комисия класира учениците по успех и постижения. Кандидатурите им се разглеждат от комисия в Американската фондация за България, която решава кои ученици ще получат стипендии.

Назад


Първо място за отбора на Езикова гимназия по лека атлетика

Отборът на Езикова гимназия по лека атлетика VІІІ-Х клас девойки с ръководител г-н Силви Игов се класира на първо място в Общинския етап на Ученическите игри на учебната 2018/2019 година. Победителките в отбора са: Денислава Георгиева, Николета Митова, Андреа Грозданова от 8 а клас, Ивет Кирилова, Елизабет Шопова, Мария Хаджиева, Кристина Амалска от 9 а клас и Анна Байрактарска от 9 г клас. Успешно представяне на регионалните състезания!

Назад


ОТКРИВАНЕ НА НОВАТА УЧЕБНА ГОДИНА

Езикова гимназия „Д-р Петър Берон” - 17 септември - 10.00 часа

Назад